Makeup

MASTERCLASS

15. June 2018
img_4386.jpg

Med en voksende interesse og kjærlighet over å kunne inspirere og glede andre smeller jeg endelig igang med masterclass(es). Etter 13 års erfaring som makeupartist sitter jeg nå med mye kunnskap som jeg ønsker å dele med akkurat deg.

I en  verden fylt med urealistiske mål og sammenligninger på grunn av en perfeksjonert SoMe verden ønsker jeg å vise virkelighetens makeup uten retusjeringer og ekstreme mengder makeup. 

Mitt mål med denne masterclassen er å inspirere mannen i gata og dele min kunnskap innen beautyverden på en forsåelig og konkret måte som passer for alle. 

Jeg vil dele egne erfaringer som bidrar til å vise at vi ER bra nok som vi er – og at vi ikke skal lete etter perfeksjonisme, men heller finne det som gjør at «min» skjønnhet kommer frem. 

Makeup er og skal være GØY! I min verden er makeup et verktøy og en lekeplass som jeg bruker for å fremme det jeg liker ved meg selv. Utrykket på makeupen varierer fra dag til dag, og fra begivenhet til begivenhet. Alt ettersom hva jeg føler for akkurat der og DA. Jeg er selv leken og i makeupstilen og varierer ofte. Alt fra helt enkle klassike looks til de litt mer spenstige. Min signatur er glød, og nettopp det skal jeg ta et dypere dykk i under selve masterclassen. 

Er du en makeupelsker som er klar for å lære noe nytt, få påfyll med inspirasjon og kunnskap, lære enkle nyttige teknikker og få et innblikk i de kommende trendene, ja da håper jeg at vi ses på Scandic Hell den 1. Juli.

Jeg kan også stolt fortelle at sponsorer for masterclassen er Scandic  og Lancôme official, sistnevnte vil selvfølgelig vil fylle en goodiebag til alle deltagere.

TIDSPUNKT:

  1. JULI klokken 17.00

STED: 

SCANDIC HELL

PRIS:

1600 kr. 

Det vil bli enkel servering av drikke og snacks.

For påmeldning send mail til: booking@aanonli.com Det er begrenset antall plasser så ikke nøl med å melde deg på. 

Håper vi ses.

LET´S GLOW TOGHETER

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply