Everyday, Makeup

FEST

12. June 2018
img_2690.jpg

Hver dag er en fest. Ja, iallefall nesten. Hverdagslykke er en form for fest det også, er det ikke? Jeg vil påstå det. Her i heimen nytes iallefall alle de dyrebare hverdagsøyeblikkene, det er jo de som er livets fest.

Men innimellom slaga er a mor å svinger seg på større fester som NYX sin galla i Stockholm og Elle sin sommerfest på Ling Ling i Oslo. Trivelig var det, men jeg må innrømme at jeg er verdens treigeste på flaska. Ikke med vilje, men det bare stopper seg. Kanskje fordi jeg vet hva morgendagen bringer? Tidlig morgen/natt og lek med lille snuppa. Dog hadde jeg ingen unnskyldning i Stockholm. Det skal sies. Men, (hold dere fast) i løpet av Nelly sine 1 år og snart 6mnd har jeg vært borte tre ganger. Kun et døgn hver gang. Så jeg tror underbevisstheten min var rimelig giret på en deilig uavbrutt natt med søvn fremfor en dag med bakrus? Jeg vet sannelig ikke? Men pensjonisten i meg fant sengen før klokken nærmet seg 01.00. Kjedelig? Neida, det var fart i meg helt til bussen tok oss alle tilbake til hotellet rundt midnatt. Helt perfekt spør du meg.

Men en ting er sikkert, deg er på tide at jeg tar meg en “husmorferie”, eller kjæresteferie. En som er noe lengre enn bare et døgn. Det fortjener jeg (og Julie) . Det tørr jeg virkelig påstå.

Jeg kjørte glødende glitrende makeuplooks på både NYX gallaen og Elle festen. På Elle festen med et noe mer dempet utrykk da festen foregikk ute og jeg dermed ønsket en lettere makeup. Sveisen med spennene har blitt en favoritt og du skal være ganske sikker på at denne sveisen (med eller uten glitter) blir en gjenganger.

Nå lukkes øynene, John Blund henger over meg med tryllestøvet sitt, klar for å ta meg med inn i drømmeland. I morgen venter en spennende dag på jobb med makeup til en reklameshoot.

Sov så godt 🌟

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply