Everyday, Makeup

EKSTREMT SPENNENDE

4. June 2018
img_1637.jpg

En reklameshoot, to photoshoots, tre makeupoppdrag for events, to events og et utrolig spennende møte.

Jeg ligger rett ut i sengen og tenker at dette har vært en jækla bra og innholdsrik uke. Jeg klapper meg selv på skulderen, jobber man for seg sjæl- ja da må man rose seg sjæl;)

Det er vanskelig å plukke ut høydepunktene da samtlige dager har vært spennende. Men jeg må innrømme at det å møte Jeffree Star var noe helt spesielt. Klarer ikke helt finne de riktige ordene. Det var både kleint, trivelig, interessant og moro. Så kan du smatte litt på den. Men en ting er sikkert, jeg er ekstremt glad for at produktene nå finnes hos Vita Exclusive. Vi trenger flere fargerike makeupmerker på det norske marked. Og er det en ting jeg digger med Jeffree så er det hans fargerike tilstedeværelse og det at han tørr være akkurat den han er. Tommel opp.

Åh, selvfølgelig. Ukas høydepunkt er uten tvil det spennede møte. Sier selvfølgelig bare A og ikke B. (Unnskyld) Men jeg garanterer at dette blir helt RÅTT!!! Jeg er litt overveldet, det er virkelig en grunn til å klype seg i armen. Så det er bare å glede seg, det gjør iallefall jeg.

Med 31 grader i Oslo by har det blitt mange sminkefri dager. Eller iallefall minimalt med makeup. En avkjølende dusj og deilige dufter har vært fokus. Men i møte med Jeffree Star ble det litt ekstra. Glitter på øya i kombinasjon med en tykk blå eyeliner og dewy hud, sommerlig og fresh. Sveisen gjorde hele utrykket mer chic. Fresht ikke sant? Et tips er å bruke minimalt med pudder i disse hete dager. Foundation eller bbkremer med kun en anelse pudder på veldig fete områder.

Da får du den ultimate gløden som holder seg en varm sommerdag.

Ida, Triana og Oona ble sminket etter det prinsippet. Glowy, dewy oh so fresh!!! Jeg bare elsker det.

Har du spørsmål er det bare å spørre, jeg er oftest mest tilgjengelig på DM på Instagram, der besvares spm ved enhver anledning. Dersom du benytter deg av noen av mine makeuptriks, tagg meg mer enn gjerne. (@thereseaanonli) Jeg vil se! – eller send meg DM .

Nå er øya sandpapir igjen, John Blund jobber bedre enn meg akkurat i dette øyeblikk så da sier jeg bare god natt med ønske om en deilig uke.

…. min blir faktisk ganske så spennende så heng med;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply