Everyday

SYRINER OG 31 GRADER

30. May 2018
img_0742-1.jpg

Med 31 grader klokken 2100 er jeg intet annet enn imponert over Norges land i disse deilige maidager. Måtte bare det nydelige været holde seg. Jeg har nemlig ikke noe som ligner på ferie med det første. Ferie er vell uansett noe som er ikke-eksisterende i denne jobben jeg har. Men roligere dager. De finnes;)

Slik som sist helg. Makan til deilige late dager hos Kaia på Villa Sole 1933. Jeg og Nelly danset rundt blant syriner i Kaias vakre hage. Gress mellom tæra og kaffekopp på steintrappa, små barneføtter som løp lattermilde over gressplenen til en lett dusj av vannsprederen. Helt perfekt. Som om ikke det var nok plasket vi også i poolen, ja for det er klart de hadde et gigantisk basseng. Jeg må ærlig innrømme at med disse rolige 31 varmegrader er jeg over middels misunnelig på både hage og basseng akkurat i dette øyeblikk. Burde man vurdere å flytte på landet?

Meget fristende å bare ligge ved bassengkanten og ta seg et forfriskende bad med jevne mellomrom.

Deilige sommerdager, måtte de vare hele sommeren ut.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply