Makeup

Ekstremsport

20. May 2018
img_9196.jpg

Du vet når du legger deg med visshet over alt du burde gjøre, og morgenen blir litt sånn Texas møter circus Merano? Ja, akkurat sånn ble det i går. Med en noe redusert form valgte jeg loppkassa fremfor pakking av makeupkoffert, noe som resulterte i en rød vegg og et glitrende gulv morgenen etter. Små barnehender skulle selvfølgelig hjelpe til og det gikk akkurat slik det kunne gå. Nelly fikk kloa i diverse lebestifter og andre festligheter så det ble uten tvil party i heimen! Min kjære samboer og mamma Julie var på finalefest med jobb og norske talenter fredag, så hun fikk purke litt ekstra før jeg smatt avgårde på jobb klokken 10.00.

Jeg kom meg avgårde, en anelse mer svett enn nødvendig da ulike kriser og tidspress kunne vært unngått ved litt mer organisering kvelden før. Men den gang ei.

Bruden ble vakrere enn vakrest. En fantastisk start på dagen. Det å kunne være med å ta del i en så stor dag er rett og slett magisk. Ekstra hyggelig er det nå siden jeg gjør det sjeldnere pga mangel på tid. Men, det er bare å ta kontakt. Noe ledighet er det, og jeg ELSKER å legge brudemakeup og ta del i en så stor og vakker dag.

Send meg Mail på post@aanonli.com for booking.

Og dere, dagen i dag har vært magisk! Trilletur på Bygdøy, lek på stranden og kongleplukking i skogen. Følg meg på Instagram @thereseaanonli for hyppige updates på min instastory.

Nyt kvelden og god pinse:)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Fkgigoh 23. May 2018 at 22:07

    RMOGR ELLY ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  • Leave a Reply