Makeup

LONG TIME NO SEE

18. May 2018
img_8771.jpg

Annonse: sponsede produkter

Hva skal jeg si? Det ble en real bloggpause gitt. Men her er jeg igjen. Det er ikke det at jeg ikke har mye på hjertet, snarere tvert imot. Men det har vært mange baller i lufta. Det i kombinasjon med en del sykdom byr på litt utfordringer når det kommer til klokka. Den suser ifra meg. Men da er det godt sommeren har inntatt oslo, de siste dagene har jeg følt jeg har befunnet meg på både St. Tropes og Santorini. Litt påfyll av vitaminer gjør godt.

Men tross fravær her inne på bloggen har jeg blitt en ræser på instastory. Der er det bare å henge med meg for hyppige updates, både makeuprelaterte og hverdagslige. @thereseaanonli er navnet.

Neste uke byr ikke på mindre jobb. Nå neidu, her går det unna Gunnar. Allerede i morgen skal jeg avgårde Kåre på jobb. Jeg skal legge brudemakeup, noe jeg gleder meg enormt mye til. Alltid stas å få ta del i en så stor og viktig dag.

Sol og sommer betyr enda mer glød. Jeg elsker det. Jeg soler jo aldri ansiktet mitt, så da finnes det ingenting bedre enn deilig produkter som kan hjelpe meg å jukse litt. Disse herlige og veldig praktiske produktene fra Armani passer perfekt i veska når du er på farta og selvfølgelig i kofferten på litt lengre turer. Jeg har fått stor sans for våte produkter da de gir en enda mer naturlig finish. Produktene gjør seg like godt på en usminket hud som en sminket hud. Så her er det utallige muligheter som passer de fleste. Sjekk min instastory (18. Mai) for detaljert beskrivelse på produktene. Me jeg har altså brukt disse produktene på makeuplooken over. Flytende highlight, flytende blush, flytende contouring og leppebalsam/glow.

Jeg valgte å legge en foundation med lett dekk som base før jeg dyppet meg i de deilige glødende produktene. Men ja, jeg dyttet litt ekstra concaler over pigmenteringen min.

– Og da blåses alle stearinlys ut før jeg inntar loppkassa. John Blund har allerede meldt sin ankomst…. Natta ✨

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply