Everyday, Makeup

BÅNN GASS

7. May 2018
img_6146.jpg

Mandagen begynte i femte gir. Ingen grunn til å kjøre igang uken med rolig oppvarming. Her gir vi bånn gass i det gluggene åpnes. Startet dagen sammen med et rivjern av en flott og inspirerende kvinne, nemlig Silje Pedersen, også kjent som motesilje. Jeg sveipet med børsten mine på Varners Hovedkontor med Silje foran kamera for kleskjeden Days Like This.

Optimist som jeg er så hadde jeg skvist inn en avtale mellom jobb og en (velfortjent) ansiktsbehandling. Vell, det møte gikk i vasken. Klokka løp fra meg, men red carpet behandling hos flinkeste Jeanette Møller Lund (@dollytrolleybeauty) det ble det. Noe så fantastisk deilig! Nå er gløden jazzet på og jeg er klar morgendagen. Tusen takk Jeanette!

Morgendagen starter nemlig i samme gir. Femte altså. Jeg skal ut på reise. Jeg har sagt det før, men får ikke sagt det nok. Heng med meg på Sosiale Medier for hyppigere updates @thereseaanonli der altså. Både på Instagram og Snapchat.

Helgen har vært aldeles nydelig forresten. Jeg og Nelly har kost oss noe helt vanvittig. Men nå skal det bli deilig og få hjem kjæreste og mamma Julie. I morgen er dagen. Dog reiser jeg når hun kommer hjem. Makan.. Heldgivis skal ikke jeg være lenge borte. 😉

Ønsker dere en god mandagskveld og strålende uke:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply