Everyday, Styling

Jeg hadde store planer

5. May 2018
img_5872.jpg

Jeg hadde store planer. Planer om å lage en ønsket makeuplook fra forrige ukes Q & A, lære meg å klippe film (!) se over bilder fra gårsdagens photoshoot og konsumere store mengder (fredags)taco. Jeg kan meddele at ingenting skjedde. Jeg våknet klokken 00.02, men en sovende Nelly over meg. Hun som normalt er en grei unge når det kommer til leggerutiner slo seg plutselig vrang. Enden på visa var at jeg tok henne med på vårt soveværelse hvor hun da omsider sovnet i armene mine. Altså, det finnes ikke noe koseligere ikke sant. Men ja, hun var ikke alene om å sovne. Jeg sovna sjæl å. Konkluderer med at jeg hadde stort behov for søvn og alle gjøremål er herved utsatt. Til i morgen ? Ja, la oss håpe jeg får sjekket av en boks på lista iallefall. Det hadde vært toppen.

Bildet over er en aldri så sjelden speilselfie tatt på gårsdagens photoshoot. Og bildene under er fra lanseringen av Marc Beauty i Norge. Endelig er Marc Jacobs Beauty på markedet i Norge og det gledes til å prøve produktene, jeg har nemlig ikke testet mange i forkant.

Nå skal øynene lukkes nok en gang. Hodet er fylt med mange inntrykk og nye opplevelser fra denne uken og neste uke blir ikke dårligere. Mye på tapeten og jeg skal også på en aldri så liten reise. Så heng med meg på sosiale medier som Instagram og Snapchat, du finner meg under navnet @thereseaanonli Instastory er vell den som blir hyppigst oppdatert. Så go Followers me there:)

God natt alle flotte følgere. Måtte helgen bli fantastisk 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply