Everyday, Makeup

SOMMERFUGLER I MAGEN

30. April 2018
img_5298.jpg

Det er mandag og jeg er rimelig klar for en ny uke og nye muligheter. Her jobbes det på og jeg har så utrolig mye spennende på gang. Ææææ. Wait for it!!!! Ja jeg vet, dette er lureri og litt sånn “typisk blogger”. Men jeg er så gira ikke sant. Så da må jeg bare si A, men ikke B. Den som venter på no’ godt venter ikke forgjeves;)

Men det første først. Torsdag så smeller jeg av med mitt aller første foredrag med påfølgende makeupsession. Jeg grugleder meg og har allerede sommerfugler i magen. Et bra tegn, håper jeg. (?) Temaet er “Inner and Outer Beauty” et tema som ligger mitt hjerte nært. Jeg skal dele egne opplevelser og erfaringer og selvfølgelig gi litt hemmelige sminketips. Håper å de nettopp DEG der! Du kan lese mer på The Gaia Gang / Inner and Outer Beauty. Direkte link kan du finne på min Instastory akkurat nå.

Slenger med en peachy spring flink makeuplook. Våren har endelig ankommet og hva er vell lekrere enn ferskentoner og en deilig glød. – Som de fleste av oss forøvrig ikke har naturlig og dermed må jukse til

med litt makeup. Dere kan også her finne en enkel tutorial på denne looken på min instastory. (@thereseaanonli)

Ønsker deg en deilig mandag og flott uke.

LOVE T 🌼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply