Ukategorisert

En ny forelskelse

27. April 2018
img_4960.jpg

Annonse: sponset produkter

Du vet når du våkner om morgenen, det kribler i magen og du gleder deg helt vilt mye til du skal på date med din nye kjæreste. Sånn hadde jeg det da jeg våknet onsdags morgen. Ikke fordi jeg skulle på date med fruen. Neida. Det var fordi jeg gledet meg så enormt mye til å kle meg med min nye duft fra Atelier Cologne.

Her skal dere høre om mitt første møte med min nye forelskelse.

– Jeg hoppet inn i min smaragdgrønne fløyelskjole tittet meg i speilet og tenkte OH CRAP! Jeg sa det vel også høyt, for i det jeg lot blikket gli mot kjæresten og datteren min som satt å spiste middag smalt det fra fruen “du ser kanskje litt blek ut, ta på deg litt mer highlight”. Hun tok ordene ut av min munn. Jeg følte meg like grønn som kjolen. I mangel på søvn etter helgens og mandagens omgangssyke så var det tydelig at det skulle litt ekstra svong til for å få glød i fjeset. Jeg dytta på litt ekstra highlight og blush, hoppet inn i taxi og tenkte at litt mat ville få rockefoten og piffen litt opp.

På Gimle parfymeri ble jeg møtt av et fantastisk team som guidet meg gjennom et hav av deilige dufter. Jeg fant min favoritt og det kunne ikke passet bedre at jeg hadde glemt å ta på meg parfyme. Velduftende og fjong dro jeg og et knippe Influencer vider til Ekebergrestauranten på middag. Og vet dere hva, hvilken parfyme tror dere lå på bordet som mitt bordkort? Innhylset i en flott skinnpung med mitt eget navn inngravert. Jo, det var favoritten. Jeg kunne ikke tro det var sant. Snakk om å treffe spikern på hodet. Orange Sanguine er navnet.

Som om ikke det var nok fikk jeg velge meg en favoritt til. Og det ble uten tvil Clémentine California. Fruktig, grønn og frisk. Gir meg følelsen av sjøbris, bobler, sol og deilige sittustrær i varme lune omgivelser, bare bein og trillende latter.

Til info er jeg det jeg vil kalle en kjedelig særpeis (beklager språket) på parfymefronten. Men endelig har jeg funnet ikke bare en men to nye favoritter som jeg er sikker på vil følge meg i lang lang tid.

Og med det sier jeg god fredag og god helg. Selv ligger jeg vannrett på sofaen, nysdusjet i silkepysj og dufter himmelsk. Silkepysj var gjøn, men favoritt buksa og min gamle slitte t-skjorte er på 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply