Beautytips, Everyday

I BÅNN

23. April 2018
facetune_17-04-2018-18-29-50.jpg

Fy fela og svarte bananer. Denne helgen kan lett skrives inn i historiebøkene som en av de verste så langt. Nelly begynte fredagen med oppkast. Så tok jeg over stafettpinnen natt til søndag. Med Julie på jobbreise var lille snuppa med meg på badet mens jeg hang over doskåla. Stakkars lille, la hodet sitt inntil ryggen min å trøstet meg. Jeg innså raskt at jeg ikke klarte å ta vare på Nelly. Fytti katta for en grusom følelse. Heldigvis kom min gode venninne og fadderen til Nelly å hentet henne. Enden på visa var at Nelly endte opp på sitt aller første overnattingsbesøk hos tante Benny, som forøvrig har gått så bra. De har hatt det helt topp og gullet har storkost seg. Det varmer et knust mammahjerte.

Jeg ligger fortsatt i vannrett stilling, sengen er det beste stedet og farris har aldri smakt bedre. Nå håper jeg all dritten er ute av kroppen og gleder meg ubeskrivelig mye til å hente knøsen i barnehagen i ettermiddag.

Ellers så skal uken bli både gøy og fantastisk! Mye morsomt på tapeten så nå MÅ jeg bli frisk. Jeg skal på et deilig middagssevent i morgen, og torsdag og fredag skal jeg sminke flotte folk:) Dette blir uten tvil en bra uke.

Og helt på tampen sender jeg med litt glitter inspirasjon til sommerfestivalen eller sommerfesten. Det ligger en enkel og forklarende tutorial med hvordan jeg sminker denne looken på min Instagram under FESTIVAL.

Ønsker deg en fantastisk flott mandag 💛

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply