Everyday, Makeup

GIRA!

20. April 2018
img_3388.jpg

[produktene fra NYX cosmetics er sponset]

Hjertet banker no’ så voldsomt raskt og jeg er klam i henda. Og det tross for at jeg sitter helt stille å taster på mac’n min. Jeg er bare så sykt gira! Jeg har mange baller i lufta og det skjer mye spennende fremover. Jeg jobber iherdig med noe jeg brenner enormt for, og en dag- en dag skal du få ta del i denne verden. Men, tålmodighet min venn. Tålmodighet. Hvilket er mangelvare her i går’n også. Skulle helst sett at alt bare kunne skje NÅ! Men den gang ei… Den som venter på no godt venter ikke forgjeves.

Fredagen er her og jeg og Nelly er home alone. Mamma og kjæreste Julie er nemlig i Trondheim på jobbinnspilling av Idol. Hei hvor det går. Helgen skal nytes i forholdsvis rolige men aktive omstendigheter. Men om du skal svinge deg på by’n så er dette kanskje inspirasjon til helgas makeup? Jeg digger den powerfulle sterke makeupen som oser sensualitet og råskap. Enkel med veldig uttrykksfull. Jeg har påføret Jumbo eye pencil 267 fra NYX cosmetics over lokket og skapt et katteaktig utrykk. Over Jumboen har jeg påført NYX pigment i fargen 05. Påfør pigmentet med en flat børste, og dersom du bruker Jumbo eye Pencil eller en annen type kremete/fuktig base så skal ikke glitter/pigment base være nødvendig.

Okei, da skal jeg snøre på meg skoa å løpe ned å hente gullet i barnehagen! Men du, har du sett min Instastory? Der viser jeg deg veien til en naturlig glødende look. Hemmeligheten er masse fuktighet, Og dersom du følger med på Instagram (@thereseaanonli) så vil jeg snart poste en givaway så nettopp du kan vinne nøkkelproduktene for å oppnå den perfekte sommergløden.

God fredagskveld!

LOVE T

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply