Everyday, Styling

RINGREV

17. April 2018
img_3688.jpg

Så er det tirsdag og jeg kan med hånden på hjertet ikke begripe hvor det ble av forrige uke. Tiden flyr og kalenderen er stappet med jobbavtaler og møter. Ikke at jeg klager altså, for det er helt vilt gøy!!! Skulle bare så gjerne ønske at døgnet hadde flere timer. Det skulle vell de fleste av oss ønske, eller hva?

Som mange av dere allerede vet så er jeg makeupartist med mange års erfaring. Denne ringreven har hele 13 år på sminkebaken. Noe som igjen får meg til å måpe. Det var denne tiden, hvor ble den av? Anyways, sist uke var jeg på innspilling av en internasjonal kortfilm om sterke kvinner, regissert av stjerna Iram Haq. Gleder meg til å se og vise dere resultatet. Og så var jeg og svingte børsten mine på Marte Bratberg og Janka Polliani. Blir gøy å se the final result der også. Lurer meg på om noen av bildene dukker opp allerede i morgen? Jeg husker pinadø ikke helt, men skal holde dere i loopen.

Morgendagen byr på flere store gleder. Jeg skal på shoot! Hurra hei og hopp! Jeg skal kose meg i godt selskap med Mona Berntsen, så kanskje lærer jeg også noen dansemoves? Vi får se da. Jeg trodde en gang i tiden jeg var ok flink til å danse. Det har vist seg å være totalt skivebom. Joda, jeg har rytme men mye mer enn det skal jeg ikke skryte på meg. Apropos skryt, jeg fikk skryt av butikkdamen på Bik Bok i dag:) Hun mente jeg var den stiligste damen hun hadde sett i løpet av hele dagen. Og klokken var da 1530, bare så det er sagt;) Skulle ikke mer til, jeg danset meg gjennom Karl Johan – i dårlig stil, men ååå så glad og fornøyd:)

Så ja, i tillegg til å oppdatere alle Sosiale Medier så er jeg stadig på farta. Det er alltid noe som skjer. Jeg og sminkekofferten. Bedre blir det ikke. Vi er dreamteam! Klyper meg stadig i armen og er sjeleglad over å få lov til å jobbe med det jeg brenner for. Heldige meg.

Heng med meg på Sosiale Medier for hyppige updates. @thereseaanonli er jeg på Instagram. Der har jeg også lagt en makeuptutorial på enkel men uttrykksfull festival makeup som alle kan klare. – På instastory altså.

God tirsdag 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply