Everyday, Makeup

80’s

10. April 2018
img_2372.jpg

NB: INGEN PRODUKTER ER SPONSET

Jøye bøye. Så svetter man litt ekstra når gullet blir syk. Kabalen skal gå opp noe som ikke alltid er like lett. Jeg kan ikke sende noen på jobb for meg, og det kan heller ikke Julie. Så i går overlappet vi på legekontoret.

Jeg trikket avgårde til legen med barnevogn og sminkekoffert, (forøvrig kjempelett) og Julie dro fra jobb ved lunsjtider å møtte oss der. Ingenting alvorlig med Nelly altså, legen bekreftet det vi antok. – Mange basselusker i barnehagen. Barnehage er visstnok synonymt med både snørr hoste og feber.

Ståa er den samme i dag, jeg flyr avgårde på et morgenmøte drar hjem til jentene mine og Julie drar på jobb. Livet. Så lenge Nelly har det bra og kabalen går opp så er jeg strålene fornøyd.

Og dere, welcome to the 80’s. Med sveisen på plass følte jeg meg vanvittig så fjong. Vi snakker lufttørket hår og sving på ammeluggen, enklere blir det ikke. Makeupen er en enkel dagmakup som ikke tar lange tiden. Jeg lover. På med masse fuktighet, og så er det fokus på hud.

Som blush og øyenskygge har jeg brukt samme blushpalett fra Zoeva ved navn Coral Spectrum. Ett produkt to områder. Tid spart.

Det samme når det kommer til bryn og eyeliner, ett produkt på to områder. Dark Brown dip brow fra Anastasia påført med en skråbørte fra M.A.C. Voila!

SKIN:

Weleda Skin Food

Elizabeth Arden Miracle Oil

Lancôme Teint Visionnaire

M.A.C. Studio sculpt foundation (brukt som concealer)

M.A.C. Mineralize skinfinish powder

M.A.C. Refined golden bronzer

Zoeva Coral Spectrum (blush palette)

Eyes:

Zoeva Coral Spectrum Blush Palette

Anastasia Dark Brown Dip Brow

Estee Lauder Sumptuous extreme mascara

LIPS:

M.A.C. Soar lipliner

Dr. Lipp nipple balm for lips.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply