Makeup

GIORGIO ARMANI BEAUTY MORNING

7. April 2018
img_1670.jpg

Annonse: invitert

BOM!

Denne uken har flydd avgårde raskere enn lydens hastighet. Det følels iallfall slik. Med dotter i øra og en liten kid med feber er helgen her. Vi tilbragte fredags ettermiddag på sofaen med hver vår snopeskål. Noen pops og maismums. Det er den lille ekstra luksusen man unner seg når man er syk.

Og ja, etter en pangstart på tirsdag med stengt barnehage og shoot så ble onsdag morgen så mye mer avslappende. Jeg ble nemlig invitert av Armani til Steen og Strøm før åpningstid for en skikkelig deilig start på sagen med frokost og egenpleie. Armanis dyktige makeupartist Ida sminket meg glødende flott.

Men med en hektisk uke følger spennende ting. I mai skal jeg holde mitt aller aller første foredrag. Det blir vanvittig spennende. Kommer tilbake med litt mer info ang dette veldig snart 🙂

Nyt lørdagen 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply