Beautytips, Everyday

BLURRY

3. April 2018
img_7378.jpg

Blåere mandag er det lenge siden jeg har følt på. Åsså er det pinadø tirsdag. Pangstartet iallfall full jobbstart etter påskeferien med helbom ved levering i barnehagen. Den var stengt! Så med to mødre som begge hadde hektiske timeplaner. Shoot og planlegging til TV-opptak på tapeten er det bare å bøye seg i støvet og takke våre kjære gode venner og naboer som tok Nelly på strak arm.

Så ja, man kan trygt si at denne tirsdagen ble litt som en blurry blåmandag. Tross en morgen som brått ble svett og hektisk så følte jeg meg veldig så fjong og fin, jazzer nemlig på med en ansiktsmaske fra Glam Glow i går kveld. Tror den ga med dagens glød 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Madelene 4. April 2018 at 19:03

    Hei. Jeg så du svarte at du brukte en brynspenn fra NYX. Kan jeg spørre hvilken farge du bruker i den?
    Klem

  • Leave a Reply