Beautytips, Makeup

SESONGENS STORE MAKEUPTREND

2. April 2018
img_1553.jpg

Glitter. Kommet for å bli. Jula varer helt til påske. Ja, det har den iallfall gjort her i går’n. Jeg kickstartet det nye året med en glitrende makeuplook og så har det gått slag i slag med små glitrende innslag siden da. Og vi blir ikke kvitt glitteret helt enda. Mange store motehus sendte glitrende modeller ned runwayen, i ulike varianter. Hint av glitter, moderat med glitter og mye glitter. Jeg klapper i henda og jubler da jeg tørr påstå jeg er over gjennomsnittet glad i glitter. Så nå fylles butikkhyllene med nok en god dose glitter candy, jeg elsker det. Beautymerkene serverer oss glitter på rullebånd. Kunne ikke vært bedre.

Denne trenden kan gjøres veldig brukervennlig ved å benytte moderat mengde glitter. Kanskje bare et hint i øyenkroken, eller som eyeliner? Og selvfølgelig er det gøy å dra på når man skal skinne litt ekstra på sommerfesten. Gullnyanser er jo gull nå som sommeren kommer snikende og kan være svært så delikat. Med andre ord, glitter trenger ikke være crazy og over the top. Man kan justere bruken etter behov. Kjekt og veldig gøy.

Håper dere blir litt inspirert av alle mine makeuplooks, både de helt naturlige og de med litt mer futt.

Nå skal makeupkofferten pakkes. I morgen skal jeg på shoot. Heng med meg på Instagram og Snapchat for hyppige updates @thereseaanonli

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply