Everyday

Alpinbakken og påskeharen

31. March 2018
img_1141.jpg

Så kom jeg meg helskinnet hjem fra alpinbakken. Tenke seg til. Snowboard og langrenn har vært favorittene de siste (ti)årene, så etter 20 års fravær var det på tide å børste støv av slalåmko’a. Med en noe nervøs kropp satte jeg utfor, vell… det ble en god plog på toppen der. Men etter en runde eller to så gikk det en smule bedre. (Bitte)litt som å sykle? Jeg fikk iallfall mer og mer dreisen, så godt var det da klokken slo 1600 å heisen stoppet. For jeg kunne brått blitt litt for varm i trøya å funnet på noen krumspring som ikke nødvendigvis ville endt godt.

Og foruten barnehageoppstart så er vell dette også en av de gangene vi begge mødrene har vært bort fra Nelly så “lenge”. (!) Vi snakker type 6-7 timer. Så det var deilig skal jeg si. Sånn blir det når familien bor i Trøndelag og vi i Oslo. Og siden vi først er hjemme hos familien ligger jeg å drar meg litt ekstra og benytter tiden til litt jobb.

Jeg hører små barneføtter løpe iherdig over gulvet i påvente av påskeharens eggleveranse. Har han allerede vært her? Kommer han? Hvor er påskeeggene? -Merkelig det der, for i tradisjon tro så ble påskeaften markert på en stille måte. Gjerne med meditasjon og faste. Her i heimen skjer iallfall det motsatte, det største påskeegget skal konsumeres og støynivået er som alltid på topp;)

God påske

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply