Beautytips, Makeup

ROSER I KINN

28. March 2018
img_0636.jpg

Og der var første del av påsken over. Sola kom som et skudd i går til alles store glede. Både liten og stor fikk etter gårsdagens fjelltur roser i kinn. Kakao og appelsin var med på tur og jæger og vin smakte himmelsk på afterski.

Nå håper jeg sola holder seg da slalåm i bakken vurderes på fredag. Morgendagen skal (forhåpentligvis) tilbringes i fjæra.

Og som hånd i hanske med påskeferien kommer SPF og enkel glødende makeup. På fem minutter er jeg ferdig med sminken og gløden er på. Jeg har sagt det før men sier det igjen, Elizabeth Arden Miracle Oil. En liten dose før påføring av foundationen og BÆM! Du er sikret påskegløden! Foundationen er Lancome Teknt Visionnaire som gir lett dekk og nydelig glød. Topp så dette med en frisk blush og en glowy highlight så er du i mål. Jeg bruker bada mascara men kan dytte på litt highlight på øyelokket med fingrene for en ekstra piff og glow.

God påske 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Frida 26. April 2018 at 09:46

    Så nydelig armbånd. Hvor har du kjøpt det?

  • Leave a Reply