Makeup

FLIGHTMODE

25. March 2018
img_0179.jpg

Jeg ligger til lading og flightmode vurderes sterkt. Vi blir servert kaker og deilig mat til alle døgnets tider og vi har allerede hatt flere runder med afterski. Hvitvin med to stk isbiter klirrer i glasset mitt og Julie nipper til en jæger, eller er det Drambui? Uansett, rolig afterski. Kontraster til tidligere år hvor man danset på bordet i Hemsedal med champagne dalende fra sky. I dag dalte det kun snø;)

Påskeværet er ikke helt på topp, men når man uansett skal ligge til lading så kunne det ikke passet bedre. Sola sies å komme i morgen eller tirsdag. Så da vurderes ski, appelsin og kvikklunsj.

Og du, klar for litt vårinspirasjon på makeupfronten? Våren nærmer seg og sjeldent har metalliske, glitrende og glossy makeuplooks vært hottere. Vi har sett det på samtlige modeller på catwalken fra de store motehusene. Og med enkle grep så er makeuplookene svært så anvendelige. Man trenger ikke være dekt i glitter, gjør som dette og du er klar for både afterski og vårfesten.

Ton i ton med gullnyanser toppet med en blank gloss både på øyne og lepper. Skikkelig dewy glødende og fresht.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply