Beautytips, Everyday, Makeup, Styling

LOVE YOU SO MOCHI

13. March 2018
55098b15-d8a3-4721-a7f2-02bdd6b40caf.jpg

Ja, gårsdagen var en sann fest. Ikke hver mandag man drikker prosecco klokken 1300 på formiddagen 😉

Startet dagen med deilig frokost og kaffe hos mbyM, for så å kickstarte formiddagen med litt bobler i glasset. Kan meddele at det smakte himmelsk! NYX cosmetics inviterte til et sukkersøtt event med alle deres nydelige nyheter rullende på sushibånd. Altså, de kan å stelle istand inspirerende og freshe eventer! Den nye kolleksjonen ved navn Love You So Mochi er noe av det søsteste jeg har sett. Og øyenskyggene er bare helt ville. De er en deilig kombinasjon av pudrete, myke og bløte. Med en magisk pigmentering. Jeg dro derifra med en goodiebag fylt med herligheter, et hode fylt med ideer og en fargerik hånd. For det er klart jeg kjente og luktet på produktene, Og ja, du leste riktig.. jeg snuser på alt jeg kommer over. Jobbskade? Har vell alltid vært slik… 😉

Og som om ikke det var nok. Jeg avsluttet dagen med en shot. Paradise Hotel sesong 10 er nå igang og jeg var selvfølgelig å flottet meg på premierefest. Så i går ble det to outfits, to makeuplooker og en god dose bobler. Det var mandagen sin det!! Woooopa! Så du forresten hvor flott Triana var i første episode. Så fornøyd med ALT! Styling, makeup og hår!!!

I morgen skal jeg nok en gang flotte meg på et spennende event, det er bare å henge med meg på sosiale medier, instagram og snapchat @thereseaanonli for hyppigere updates. Håper jeg inspirer deg og lyser opp din hverdag.

Love you so Mochi,

XX Therese

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply