Beautytips, Everyday

BAMBI

12. March 2018
8a3e34ef-b02a-466e-8642-42b560c3886d-1.jpg

Hoppsann! Som bambi på isen sklir jeg gjennom Oslos gater. Timeplanen er stappet og jeg er allerede en drukna katt. Yess, for den snøen som var er når blitt til regn. Og paraply og barnevogn er en dårlig kombinasjon på glatta. Men drukna katt eller ei, klokka stopper ikke. Og med Nelly lever i barnehagen starter kappløpet. Det blogges fra trikken og en frokost hos mbyM venter. Og om litt braker det løs med et spennende event og deretter premierefest. Det er nemlig duket for første episode av Paradise Hotel, wooopa! Jeg gleder meg til å se Triana skinne. Jeg (og makeupbørstene) er svært så fornøyd over jobben som er gjort i Mexico på Triana.

Jeg digger denne lekre tidløse og delikate makeuplooken som jeg skapte før helgen. Skjerfet gjør hele susen, en liten detalj som spriter opp. Og du, øyenskygge som eyeliner, eeelsker det. Gir en mykere og mer laidback look enn vår eyeliner. Pretty smooth, både til hverdags og fest.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply