Beautytips, Makeup

FRA DEN ENE TIL DEN ANDRE

11. March 2018
img_6273.jpg

Guri malla! Uka har flydd forbi, like raskt som gatene nå er kledd i hvitt. (?) Jeg lukter april og snart vår, mon tro om dette er siste skudd fra høyere makter før grønt gress og blomster spretter frem? Ikke vet jeg. Men jeg vet at påsken er rett rundt hjørnet, og mange har bestilt godt skiføre… Mens noen smører skia smører jeg leppene. Tørre vinterlepper trenger fuktighet og pleie. Min store lifesaver er Purelan brystvortekrem. Den gir godt med fukt og den glossy´e finishen er en fryd for øyet. Jeg er nemlig i det glossy hjørnet. Både når det kommer til hud og lepper. Men om du er en anelse skeptisk til nippelkrem så kan jeg anbefale Dr. Lipp. Same same but different. – Orginal Nipple Balm for Lips. Rett og slett en annen forpakning. Trolig de samme ingrediensene.

9d58d1eb-9337-41d3-ab33-ae93bb28e740.jpg

 

Fra den ene til den andre brystvortekremen, den beste toppingen for mine lepper, alene eller i kombinasjon med en lebestift. Den gjør seg flott på kamera og til fest, like så til hverdags. Og den holder leppene mine myke. Hvilket er høyst nødvendig i disse kjølige dager. Så Purelan eller Dr. Lipp, anebefales!

 

Nå skal sengen straks inntas. Jeg har nemlig en spennende å hektisk uke foran meg med masse gøy på lur. I morgen smeller jeg igang med et morgenmøte, etterfulgt av et event for så å avslutte mandagen med bobler og premierefest! Så wooooopa, heng med meg på Sosiale Medier, @thereseaanonli, både på instagram og snapchat. (Dog en anelse mer aktiv på instagram etter snap sin irrierende oppdatering, jeg er fortsatt ikke blitt venn med den nye innstillingen..)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply