Everyday, Styling

SOLE SEG?

2. March 2018
dsc09689.jpg

Sole seg? Tilhører fortiden. Nå er det lek og løping som gjelder. Oftest i skyggen. En gang i løpet av to måneder har jeg slappet av mer en fem minutter på solsenga. Crazy det. Men sånn er det når man er med en liten rakett ved navn Nellysita. Sover a aldri tenker du? Joda, hun har en liten dupp på knappe 20-50 min. Men da er det om å gjøre å få i seg litt snackaru i ro og fred. Også har jeg jo jobbet der nede. På Paradise Hotel, som forøvrig kommer på skjermen til våren.

Ja du hørte riktig, vår. Tenke seg til noe så deilig. Vi fikk nemlig kuldesjokk da vi satte våre ben på norsk jord. Blir lite med bare ben og sandaler med det første. Men nå skal dagene nytes hjemme. Inne. Pledd stearinlys og hjemmelagd mat. Musikk til mine ører.

Dress/pants: Na-Kd

Shoes Aldo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply