Everyday, Makeup

FINALE

26. February 2018
facetune_19-02-2018-22-50-09.jpg

Mamasita!- Ja, det er forøvrig meg og Julie det. Men Ay Caramba, hvor ble tiden av?? Luksuslivet nærmer seg slutten og hverdagen kaller. Altså, jeg har jobbet her nede. Men luksuslife, ja det har det vært. Når du har gått hele to måneder uten å smørt på brødskiva di sjøl, da vet du at du har hatt noen behagelige måneder i Mexico.

Solstrålene har fylt kroppen med vitaminer og varme. Forøvrig har jeg lagd en liten avtale med sola. Hu’ blir med hjem. Så nå er det bare å smøre ski’a og pakke appelsin og kvikk-lunsj i sneppveska for påskesola er herved spådd til å bli magisk. Men før skia skal på så skal jeg ha et par fortryllende dager til her i varmen.

Og helt på tampen her, ingen foundation eller concealer. Kun litt olje, highlight og pudder for å oppnå en lett glossy og fresh look på huden. På øya er det Metallic Mysteries fra dronninga Linda Hallberg som skinner så fint. Og nei, ingen produkter er sponset. Ta en titt på min Instagram @thereseaanonli for full produktinfo og hyppigere updates.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Madelene 27. February 2018 at 20:39

  Hei.
  Hva slags øyebrynssminke bruker du i denne artikkelen? feks det nest nederste bildet med overskrift smokey eyes?
  https://www.minmote.no/#!/artikkel/24213619/perfekt-julesminke-tre-looks-som-passer-til-alt
  Bruker du pudder,liner eller gele av noe slag?
  Selv bruker jeg en øyenbrynsgele med brun farge men syntes dine var så fine så jeg lurte litt på hva du bruker:)
  Mvh Madelene

  • Reply admin 2. March 2018 at 15:30

   Hei hei Madelene 🙂 jeg bruker en brynspenn fra NYX og er strålende fornøyd med den. Precision brow pencil og Anastasia beverly hills brow gel. Her varierer jeg litt, bruker enten blank eller espresso 🙂

   Klem Therese

  Leave a Reply