Beautytips, Everyday

ON FLEEK

23. February 2018
img_9825.jpg

ANNONSE: sponset behandling

Så har jeg aldri vært så nærme The Kardashians som i dag. Befant meg nemlig i Punta De Mita som er en av deres favoritt destinasjon for feriering. Sjølvaste Kourtney var nettopp der og viftet med stumpen. Dog på et noe mer fancy sted enn meg og min familie. Ikke så interessant? Ok da. La oss peile oss inn på det som ble noe mer tragikomisk.

Tidligere denne uken så dro jeg på SPA, egenpleie og egentid er luksus og noe jeg verdsetter høyt. Jeg spankulerte bort og var strålende fornøyd da jeg duppet bena i et deilig såpebad og viftet så lekent med tæra i det velduftende vannet. Men så begynte moroa.

Kort fortalt så har jeg aldri hatt så korte negler eller så stygg lakk på tærene ever. Med sår hud, neglebånd og negler tuslet jeg hjem med hengende hodet og en lakk som var i oppløsning. Etter en dag innså jeg at det nye fenomenet PMS var med på å forsterke hele seansen som ble en stor skuffelse. Men det ble fortsatt like latterlig stygt.

Tross denne opplevelsen turte jeg i dag å fikse på lankene mine i Punta Mita. – Altså, om jentene i The Kardashians trives der så må de vell klare å legge gel lack på fingrene?? Well, FAIL! Men ømme “kvisete” negler betalte jeg 500 gærninger uten å mukke. Jeg gadd ikke kverulere. Gellacken er flekkete og ruglete, og ikke en negl har samme shape. Makan. Men i feriemodus og med en piña colada innabords så ler jeg bort hele manikyr og pedikyr prosjektet. En ting er iallefall sikkert. Det gledes STORT til å komme hjem å få stelt de skikkelig hos dronninga av negler, Donata på Storo Lakkbar.

I snart tre år har hun gjort underverker for mine negler. Tipper hun river seg i håret når jeg kommer hjem med det jeg vil kalle raserte negler. Heldigvis så kan hun alle triksene i boka og gjør underverker hver gang. OM DET GLEDES! Donata, vi ses fortere enn svint.

Se så lekre neglene mine var ved avreise Mexico. Rimelig perfekt eller on fleek som de sier, Kardashians altså 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply