Beautytips, Makeup

UNIK STJERNEHIMMEL

18. February 2018
dsc09503.jpg

Jeg titter opp på myggnettingen som så delikat og svalt henger som et slør over min fine familie. Stjerneutskjæringene øverst på veggen gir et lite hint av lys noe som betyr at solen snart er på vei opp. Jeg setter meg sakte opp å lister meg forsiktig bort mot skyvedørsvinduet. Bølgene bruser og det er fortsatt ganske mørkt. Jeg snur meg å titter på prinsessene mine som sover så søtt. Jeg er verdens heldigste og lykkeligste.

– Og BÆM der våknet knøsen. Sirkuset er i gang og aktivitetsnivået er i konstant sjette gir. Det betyr at siesta, det har det blitt mange av her på tampen av ferien. Sover Nelly, ja da sover mødrene;)

Sminke derimot, det blir det mindre og mindre av. Og jeg må si jeg liker flekkene (melasma/pigmentering) min bedre og bedre. Trodde forøvrig aldri jeg skulle si det.

Med rød lebestift og en unik stjernehimmel som ikke har det fnugg av foundation på seg føler jeg meg både fin og sterk. Tøff og elegant.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply