Everyday, Styling

TEQUILA

15. February 2018
facetune_15-02-2018-12-24-15.jpg

Da kan jeg meddele at piña coladaen ikke smakte bedre i dag. Snarere tvert imot. Rart det der;) Med knappe fire timer på øyet var jeg oppe å hoppet kl 0630. Mon tro om den ene tequilaen fortsatt hang igjen i det ene benet? Formen var det iallefall ingenting å si på, dog velger jeg å tro at det var superkreftene som kom frem, sånne krefter som alle mammaer får. – Helt om natten helt om dagen er det forøvrig også noe som heter…

Tross mine superkrefter og mamma Julies toppform så gikk det hardere utover knøsen. Med feber og oppkast endte vi denne såkalte Valentines dagen med et herremåltid, intet mindre enn sjokolade og potetgull på menyen.

Men nå, nå ligger vi som perler på en snor i dobbeltsengen. Noen goder følger det med det å være syk. Og med det sier jeg buenos noches. Øya mine er som sandpapir, og det er klin umulig å ha de oppe.

Culottes: Acne / Shoes: Aldo / Blouse: mbym

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply