Beautytips, Everyday, Makeup

COME CLOSER

13. February 2018
facetune_11-02-2018-11-48-13.jpg

Nok en gang befinner jeg meg i vannrett stilling på solsenga. Mini sover, fruen spiller spill og jeg lar fingrene løpe over mobilskjermen i håp om å få blogget litt før sirkuset våkner. Alt som vanlig med andre ord;) På strandbordet står et glass iskald cola zero med is og solen har for lengst tittet frem. Cola zero, den er ny. Tenkte det var greit å bytte ut piña coladaen i dag (formiddag). Smaker den ekstra digg i morgen. Og ikke nok med det, jeg skal ut å spise middag i kveld, hvilket betyr både piña coladas og passion fruit margaritas. Wooopa!!! “Allerede” begynt å fundere på antrekk og makeup, ikke ofte a mor er på vift så det gledes stort til “finstasen” skal på. (Altså noe annet enn bikini og sarong)

En nærmere look på en avslappet og glødende makeup med touch av rustrødt og orange på øyelokket og zero mascara. En veldig anvendelig look som passer perfekt nå som våren er i anmarsj. Orange er komplimentærfargen til blå, noe som gjør at øyenfargen popper ekstra frem. Det kan vi like. Her ser dere også antydning til en pigmentering som nå er så mørk at den er nærmest umulig å dekke fullstendig. Deler av beachen henger også i fjeset, sånn er livet i Mexico. Helt perfekt med andre ord;)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply