Beautytips, Makeup

MAKEUP TRENDER VÅREN 2018

11. February 2018
dsc09592.jpg

Den berømte gløden er en hot vårtrend. Du er like overrasket som meg sier du;) Denne trenden vil nok aldri gå av moten, da de aller fleste av oss ønsker en frisk og glødende look. Hakket freshere enn grå og gusten iallefall. Det finnes drøssevis av flotte makeupprodukter som kan hjelpe oss på veien mot en glødende makeuplook. Om du velger den gyldne varianten eller den mer glossy’e. Eller en kombinasjon. Jeg elsker kombinasjonen av en litt glossy glødende hud. Og er storfan av Elisabeth Arden Miracle Oil (ikke spons) gjerne i kombinasjon med Becca cosmetics champagne pop highlight og topaz som er et solpudder med shimmer.

En liten twist denne sesongen er at i tillegg til den “naturlige” og glødende looken er det flere store motehus som svinset nedover catwalken med glødende hud og glitrende eyeliner. Jeg merker jo helt klart at denne trenden, den kan jeg like. For glitterdilla, ja det har jeg fortsatt.

Tenkte å kjøre på med litt vårinspirasjon på makeupfronten fremover. Noen enkle tips, triks og looks som er i vinden og for å ønske våren velkommen. Begynner med den gode gamle varianten med gyllen hud og en rustrød øyenskygge. Den slår aldri feil. Og som dere ser så nyter jeg mexico’s late dager. Kan virkelig ikke klage.

Og på tampen #nofilter

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply