Everyday, Styling

Piña colada

10. February 2018
39fe0daa-5ce1-4442-8e09-08ee9b112baf.jpg

Ferien er godt i gang og aldri har pina colada smakt bedre. Alt går i mexicansk tempo, altså manana manana bortsett fra aktivitetsnivået på mini selvfølgelig. Det lukter mer svidd. Litta Redor Felgen der altså. Med sitt blonde hår, sjokoladebrune kropp og sjarmerende smil er hun en liten attraksjon, hun eier gata og sjarmerer alle.

Forresten så catcha Julie første mulige bølge i går, så multitalentet hadde helt klart fortsatt dreisen. Nelly har allerede fått sin første surfetime, jeg gleder meg til fremtiden. To stk Vaiana lover mye sol, sommer og bølgeskvulp.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Helene Hauso 12. February 2018 at 12:57

  Hei Therese. Jeg digger stilen din og blir veldig inspirert av innleggene dine men en ting jeg savner er at du forteller hvor du får tak i de helt utrolig kule antrekkene dine. Om du har mulighet til å skrive det hadde jeg satt stor pris på det =) Klem fra Helene

  • Reply admin 2. March 2018 at 15:27

   Hei hei Helene:)

   Tusen takk for hyggelig melding. Blir så glad når jeg er til inspirasjon, er jo nettopp det jeg ønsker. Og inspirere. Skal ta meg sammen og huske å merke hvor antrekkene er fra klem Therese 🙂

  Leave a Reply