Everyday

VAIANA

8. February 2018
dcd2dda0-5fed-4f4d-a3e2-233f8c63ebd9.jpg

Denne dama befinner seg på beachen med en stk jålkaffe i hånda. Klokka nærmer seg 10.00 og Nelly har allerede inntatt dupp nummer en. Og ja, hun våkner før fuglene fiser, eller før hanen galer som den så trofast gjør hver morgen her i Mexico. Kjekt med levende vekkerklokke i form av en blond liten sjokoladesenorita som starter hver dag med et stort smil. Umulig å ikke få en god start på dagen tross et ur som i gamle dar ville betydd natt.

Mama’ Julie er på vei ut for litt morgensurfing, mon tro om hun fortsatt har dreisen? Du skjønner, hu derre sportsgærne dama mi er et multitalent. Jeg kødder ikke, hu kan alt. Alt av fysiske aktiviteter og sportslig sprell. Så jeg vil tro at surfingen går like godt nå som for tre år siden. – Mens jeg drakk saltvann suste hun avgårde som Vaiana med bølgene i ryggen. Rett før hun danset rundt på brettet i takt med bølgenes rytmer. Og joda, jeg kom meg opp på brettet sjæl også altså, dog kanskje ikke like elegant som frøken multitalent.

Og med sol og varme følger et stadig mørkere verdenskart. Legger ved en liten status på melasmaen, eller stjernehimmelen som jeg liker å si.

Ønsker alle en strålende torsdag! Måtte den bli fantastisk 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply