Everyday, Styling

HAKUNA MATATA

7. February 2018
img_3005-1.jpg

Og selvfølgelig fant makeupartisten et speil i jungelen.

Til tross for påføring av lipgloss midt i jungelen har jeg nå pakket ned makeupbørstene å dratt på en velfortjent ferie. Hakuna Matata, “it means no worries for the rest of your days”. Nja… Jeg har alltid vært av den forholdsvis bekymringsfrie sorten. “Ordne sæ” har vært to hyppig brukte ord, et slags livsmotto. Meeeen, med mammarollen følger bekymringer og grå hår. For ikke å snakke om tårer. Når du sipper til home and away så skjønner du at du har blitt mamma. For ikke å snakke om Kylie’s youtube video. Lettrørt? OH YES! Men når det er sagt så nytes ferien og livet. En behagelig og tidvis bekymringsfri tilværelse. – Du vet du har det godt når din største bekymring er om du har smurt Nelly med nok solkrem.

Skirt: second female / Top: iben

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply