Beautytips, Makeup

LESS IS MORE

31. January 2018
img_2471.jpg

Hei glød!

Gløden er på, i form av juks da jeg aldri soler fjeset. Joda, det er umulig å unngå sollys fullstendig, men det eneste som skjer er at melasmaen blir mørkere og resten av fjeset står på stedet hvil. But why? Svaret er vel enkelt da malasmaen er overproduksjon av pigmenter og de skrur seg på fortere enn sola titter frem. På tross av SPF 50, hatt og briller suger de til seg sola så de kan lage stjernehimmelen min mørkere og mer spennende. Kjekt det der;) Mitt eget fingeravtrykk.

Men med litt makeup jukser jeg på meg en glød som jeg er storfornøyd med. Et tips er å legge et fuktighetsgivende serum i bånn og begrense bruken av produkt. Og ja, det gjelder også deg med eventuelle hudproblemer. Helt fjernt tenker du? Vel, lag på lag kan gjøre at produktet sklir på huden (selv om du forsegler det med pudder tilslutt) og resultatet kan ofte bli skittent og ujevnt. Det samme gjelder ved contouring, dersom du får litt overtenning kan man se grå ut, og det ække særlig lekkert. Alt med måte 😉

For meg med en veldig mørk melasma så ser jeg sjeldent helt jevn ut i huden. Rett og slett for at det er nærmest umulig å dekke fullstendig når kontrasten er såpass stor og flekkene såpass mørke. Men rett etter makeupen er lagt og i riktig lys så ser jeg rimelig smooth ut med mitt verdenskart;) Og en funfact, jeg bruker ALDRI concealer.

Noen favorittprodukter er Becca Cosmetics sin Champagne pop highlighter (ikke sponset) og Purelan. Purelan er krem for brystvortene som jeg liker å bruke som gloss. Naturlig shiny farge som gir hele ansiktet en illusjon om mer glød og plump til leppen.

– Et vanvittig dårlig mobilbilde av deler av pigmenteringen. Men da ser dere forskjellen med og uten makeup. Less is more, også for å dekke ujevnheter.

Gla’ onsdag og varme klemmer.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply