Ukategorisert

TOPPLOKKET

29. January 2018
bfc11328-e448-4c76-a5f9-d43d7b1def98.jpg

ANNONSE: sponset behandling

Jeg går så og si aldri til frisøren. Tenke seg til? Jeg vet ikke helt hvorfor det har blitt slik, men slik har det altså blitt. Jeg har stort sett alltid tatt saksen frem på egenhånd. Tryggest på den måten, da har jeg jo bare meg selv å takke om sveisen blir totalt mislykket;) Og det har den jo blitt til tider…

Men på selveste bursdagen min var det på høy tid med litt much needed egenpleie. Og turen gikk til Nikita på Majorstuen. Topplokket mitt har tidligere vært utsatt for alle regnbuens farger, og etter jeg endelig fått tilbake min egen hårfarge, så var det en real klipp som sto for tur. Fargemessig elsker jeg (endelig) min naturlige hårfarge. Til og med på tross av noen nye grå innflyttere 🙂

Nå etter noen solfylte uker i Mexico kjenner jeg på nytt hvor deilig det skal bli å ta turen til frisøren. Klippe slitte tupper og få en deilig kur. Dette snikende og noe nye behovet har meldt sin ankomst etter jeg ble mamma. Egenpleie og egentid er nederst på prioriteringslisten så jeg lurer meg på om dette behovet kan være en konsekvens av akkurat dette;)

Jeg digget den edgy frisyren Laila på Nikita Majorstuen skapte sist besøk. Rimelig rått og ikke minst deilig og veldig enkelt og style.

Jeg har fridag fra Paradise Hotel. Men akkurat nå er jeg på vei til reklameinnspilling av alle ting. I baksetet på en liten skranglekasse sitter jeg med en jålkaffe med smak av sirup. Mens to Mexikanenere sitter i front. Han ene har nå virkelig funnet seg til rette. Så nå fylles ørene mine med ompaompa musikk i kombinasjon men en høy bassdur fra en snorkende kar. Jadda. Deilig morgenstund 😉 Tror dette blir en meget interessant dag. Heng med på Instagram og snap for updates: @thereseaanonli

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply