Beautytips, Makeup

MOWGLI

28. January 2018
ce76b950-260b-4d8f-8037-2b6045e32f9f.jpg

ANNONSE: INNEHOLDER SPONSET LEBESTIFT

Mens alle hjemme i vinter wonderland seiler avgårde som bambi på isen nyter jeg dagene barbeint i solfylte Mexico.

Brunfargen kommer saaakte men sikkert. Det å ligge i ro tilhører fortiden og jeg kan knapt huske hvordan det var å rulle rundt på solsenga med go’boka og paraplydrinker som kom servert på løpebånd. Nå er det to krumbøyde mødre og en hyper Nelly som er i fokus.

På jobb farter jeg rundt med en iskald cola i den ene hånda og sminkebørsten i den andre. Rimelig smooth! Lille frøken Mowgli nocker ut begge mammaene sine på brunhetsskalaen. Til tross for konstant smøring av SPF 50 og mye lek i skyggen. En liten sjokolade Nelly, til å spise opp:)

I ekte Mexikansk ånd så kryper min indre señorita frem. Nå mangler jeg bare en (eller fem) Margaritas. Med en skikkelig fresh bold rød leppe skal jeg fortsette og nyte tilværelsen. Mye bedre enn dette blir det ikke. Det ække mulig.

Lebestiften er Viva Glam Sia fra M.A.C. Skikkelig trøkk over den. Me like.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply