Everyday, Makeup

JEG ER I FINALEN

25. January 2018
b29bee06-a657-403f-bd09-8523be717797-5.jpg

HURRAAAAA!

Så er jeg pinadø i finalen i årets Vixen awards i kategorien beauty Influencer! Jeg hopper rundt og danser barbeint på stranden i dette øyeblikket mens fingrene løper løpsk på mobilen. Fytti rakker’n dette føles helt fantastisk!

Det er takket være alle dere som iherdig har stemt på meg at jeg nå er en av finalistene. Wooopa, arriba og una margarita por favor. Jeg tuller ikke, nå er det rett avgårde kåre for å feire. På scuba jazz club, den bittelille sjarmerende restauranten ved crew camp. Jeg er så vanvittig stolt, glad og takknemlig for å ha nådd så langt. Hællemåne! Og ja, det er lunsjtider her i Mexico, men hva gjør vel det? Jeg har til og med fri i dag. Kunne ikke passet bedre. SALUT mine venner! Jeg tar av meg hatten å bøyer meg i støver for alle mine trofaste følgere og lesere. Dere er best!

Da er det bare å holde pusten frem imot finalen. Jeg gleder meg stort! Tenk at jeg nå er TOP 5 beauty Influencer i Norge! Klyper meg i armen og smiler bredt!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply