Everyday, Makeup

EN REISE

19. January 2018
img_1154.jpg

Med en snute som er rød og full i skrubbsår og en småblå panne sitter Nelly glad og fornøyd med fersk mango i den ene hånda og en nystekt pannekake i den andre. Det smattes og mmmm’es noe helt vanvittig. Ingen tvil om at hun elsker Mexico tilværelsen like mye som oss mødrene. Verdens diggeste frokost under åpen himmel til soloppgang, det ække lov å klage da. Ikke engang på en noe sår nese. Knøsen har fått fart på beina, så nå er det løping som gjelder. Og det blir helt klart mange knall og fall – til stor angst for mammaene. Hu ene verre enn den andre;) Hønemødre, kanskje litt? Men jeg ække så ille da, synes jeg sjæl. Det skrubbsåret på nesa ble lagd på min “vakt” for å si det sånn;)

Så med min melasma og Nellys skrubbsår og blåflekk så matcher vi bittelitt. Mitt verdenskart vokser til stadighet og det endret seg under graviditeten, hvilket er helt vanlig har jeg hørt. Pigmentflekkene krøp ned mot munnen og haken, men amen for at barten forsvant (!) Greit at jeg er trønder altså, men trønderbart!?? Unødvendig.

Jeg får mange spørsmål og mange tips ang de flekkene mine. Og ja, jeg har prøvd alt. Iallefall det meste. Jeg hatet de dypt å inderlig for en tid tilbake så prøvde mye for å få fjernet de. Men nå, nå har jeg akseptert de. Jeg ser på de som livet. En reise. I stadig utvikling hvor man daglig gjør seg opp nye erfaringer. Opplevelser og reiser som får meg til å vokse, både fysisk og psykisk. – Og dessuten så gjør de meg bare mer spennende. Når det er sagt. De kan bli sorte, men jeg beskytter fjeset med hatt og briller og selvfølgelig SPF 50, slik holdes de litt i sjakk. Og win win, jeg holder rynker og andre rariteter på avstand.

Lille Mowgli(ne) ❤️

Nå skal dronninga av SPF straks smøre liten og stor med en god dose solkrem. Hatten skal på og jobben kaller. Her i paradiset skjer det stadig nye spennende ting og jeg får støtt og stadig litt hakeslepp av alle intriger. Blitt gammel mon tro? 😉 Følg meg på Instagram og Snapchat @thereseaanonli for oppdateringer på det deilige mexicanske liv. Både privat og på jobb. Legger også straks ut en liten videosnutt helt uten sminke hvor jeg føler man ser flekkene slik de er i realiteten. Så heng med:)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply