Beautytips, Everyday

DET MEXICANSKE LIV

14. January 2018
img_0705-1.jpg

Stødigere og stødigere på foten småløper en liten frøken hovmester bortover stranden med oss mødre på slep. Om ikke jeg pådro meg pukkelrygg under ammingen så er det stor fare for at både jeg og Julie drar på oss en heftig pukkel i disse dager. Bananer i pysjamas… Ja, litt sånn. Men samma det;) Iført bikini og sarong med bare bein og en brunfarge som stadig blir freshere nytes livet fult ut. Det er ingen tvil om at burrito, Nelly’s første kallenavn var spot on. Tidligere ble hun wrapped in, nå nyter hun det mexicanske livet barbeint og konsumerer burritos så det synger.

Gårsdagen gikk med til makeup, kos og mer kos. Jeg badet i glitter, og dere som følger meg på snap/instagram har allerede fått en smakebit, @thereseaanonli it is. Titt innom storyen min så ser dere en glitrende meg. Poster selvfølgelig flere bilder etterhvert. Resten av fridagen gikk selvfølgelig med til familieliv og kos. Pizza og margaritas. Wooopa! Take away margaritas fra en lokal restaurant. Smakte himmelsk.

I dag er jeg klar for ny dag på jobb. Men ikke før litt utpå dagen. Så formiddagen nytes i sola. Knøsen sover, og er jeg heldig rekke jeg å blogge ferdig før sirkuset våkner 😉

Og dere, ikke glem å stem på meg til årets beauty Influencer på vixen.no 🙏🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply