Beautytips, Everyday

IKKE EN DRÅPE ALKOHOL

12. January 2018
img_0450.jpg

Annonse: inneholder sponsede produkter

Si si. Una copa de vino blanco por favor. Vell, det har blitt meget lite av det, det har faktisk fullstendig uteblitt. Ikke så mye som en dråpe. Gravid igjen? Nei, det er det ingen av oss som er. Ække så lett å havne i (u)løkka si;) Vi må brette opp erma litt mer enn som så.

Men uten coronas og vino blanco har det blitt konsumert x antall andre tropiske leskedrikker som eksempelvis ferskpresset appelsinjuice. Sistnevnte er forøvrig lille frøken knøs sin favoritt. Hva er vell bedre enn å få en liten dose appelsinjuice i sin egen kopp med sugerør? Det er stas og Nelly drar på med jazzhands i det jeg vil kalle ekstase.

Jeg nyter tilværelsen å det er deilig å være fult tilbake i jobb. I år er det solkysset makeuplook som er i fokus, ikke mye krimskrams og rariteter men helt klart noen gøyale og uventede elementer på makeup, hår eller styling innimellom slaga. Det er bare å glede seg til Paradise Hotel begynner å rulle på skjermen. Jeg er så glad for å få være her å skape magi med penslene mine. Et serum som får kjørt seg her nede er Dior sin Glow Boost. Både Triana, min kjære og meg selv får noen edle dråper av dette magiske produktet hver dag. Yummy.

Og denne lebestiften, den perfekte tropiske fargen for solbrun hud. Gigi HADID x Maybelline i fargen Austyn. Dog lar brunfargen vente på seg. Men den kommer sakte men sikkert. Pigmentflekkene derimot, de spretter frem som hakka møkk. Bokstavlig talt. Litt sjarmerende er de jo, mitt lille verdenskart:) Poster no makeupbilde av mitt verdenskart senere. Inntil da, god helg. Nå skal jeg på med hatt, briller og SPF 50, som alltid. Jobben kaller og det er ny makeuplook og styling på Paradise Hotel. Følg meg på Snapchat og Instagram for makeup og familielivet i mitt nye hjem i Mexico @thereseaanonli

God hælg 🌴

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply