Everyday

PARADISE HOTEL 2018

6. January 2018
img_9717-3.jpg

Og der, 36 timer senere er vi ankommet crewcamp. Melkeruta fra h****** er så verdt det. Vi er kommet til paradis. Med bare tær nyter liten og stor sommer og sol. Lille knøsen utforsker sitt nye hjem med nysgjerrige fingre og det å bo oppi en sandkasse er prima vare! Snakk om å ha tidenes største lekeplass rundt seg.

(Utsikten fra innsiden av bungalowen vår, gjennom myggnettingen)

Nå er det pakking og steaming av klær på tapeten. Jeg har bare sånn ca 100-140 plagg å fikse på. Ikke tenk på det;) Jeg gleder meg vilt mye til vi smeller igang med årets sesong av paradise hotel. Mens Julie kan nyte late dager (jommen sa jeg smør) i mammapermisjon er det min tur til å jobbe. Sveipe kostene mine på utenomjordiske Triana. Wooopa, dette skal bli tidenes sesong! Uten tvil!

Apropos late dager, men en stk meget aktiv ettåring så blir det vel mer jobb på Julie enn meg;)

Heng med meg og familien i paradis på snap og instagram for hyppige updates fra paradis: @thereseaanonli. Alt fra vino blanco, sol, makeup og min festlige fine familie. Jeg skal selvfølgelig gi dere en omvisning i vårt nye lille primitive hjem. Det kommer 🙂

Helt på tampen så vil jeg komme med et reisetips til småbarnsforeldre. (Dette er ikke reklame/spons) AMEN for jetkids bedbox. Takket være den snertne lille kofferten og det at Nelly hadde eget sete fikk hun sovet 8timer NON stop i sin lille first class seksjon. Den dronninga altså. Og 10 timer totalt på en tolv timers lang reise. Det ække dårlig. Med to mellomlandinger (Amsterdam og Mexico city) var det deilig at knøsen fikk nok med søvn.

– Og nå har jeg kjøpt meg mexicansk SIM-kort, så forhåpentligvis slipper jeg fremtidig trøbbel med bildeopplasting. Krysser fingrene.

LOVE LOVE LOVE

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply