Everyday

NELLY ETT ÅR

31. December 2017
img_3546-1.jpg

Ord strekker ikke til. Vårt fyrverkeri, vår datterskatt, vår fargerike gode og morsomme lille røver fyller ett år. Hvor ble de 365 dagene av? Jeg fatter det faktisk ikke. Men en ting er klart som solen, det er de beste dagene i våre liv. Og ja, jeg tørr snakke for både meg selv og mamma Julie når det kommer til den saken.

Vakre minner og tanker strømmer på. Jeg merker jeg blir emosjonell, rørt og så enormt takknemlig. Tenk at vi fikk akkurat deg lille røver’n vår. 98 timer tok det fra de satte igang fødselen til du kom som en uforventet rakett klokken 23.39. Da bestemte du deg plutselig. 2017 var året og det å bli født sammen med en symfoni av raketter, ja det forstår jeg jo nå hvorfor du ønsket. Likeså betyr navnet ditt “lys” eller “skinne”. Ingen tvil om at du er helt spesiell Nelly, stjerna vår.

Nå skal finstasen på, frøskjerringa tennes og kaker spises. Vi skal feire fra morgen til kveld.

Min lille familie. Størst av alt er kjærligheten #lovewins

Og helt på tampen så vil jeg takke alle mine følgere for et helt fantastisk år. Tusen takk for at du klikker deg inn å leser alle mine rariteter. Tross mine påfunn og skriblerier så håper jeg du finner mye inspirasjon og at jeg gir deg et smil om munnen. Jeg gleder meg enormt til 2018. Mer kjærlighet, romantikk, glede, morsomheter, glede og selvfølgelig mer av min store lidenskap og jobb, nemlig makeup.

Ønsker alle et godt nyttår ❤️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply