Beautytips, Makeup

FRA GLITTER TIL BEACHLOOK

28. December 2017
img_9347.jpg

Inneholder sponsede produkter

I et vakkert Trøndelag kledd i hvitt nytes dagene med oppvartning og beina høyt. Batteriene lades før avreise Mexico, noe som kan være lønnsomt da en stykk liten knøs har knekt koden på å gå. Så nå spankuleres det til enhver tid. Små barneføtter som spretter over stuegulvet og inn på kjøkkenet hvor armene strekkes opp mot kjøkkenbenken- Hun har nemlig allerede lært hvor de syv sorter står, og at søstsaker smaker best.

Med kaffekoppen i den ene hånda og sminkebørsten i den andre tok jeg nok et dykk i sminkepungen. Og denne gangen gikk jeg for en mye mer edgy look. Edgy men anvendelig. Så til deg som er redd for å bruke farger på øyenskyggen så er dette en forsiktig måte å leke med farger på. Duse shimmrige farger som glir over i hverandre på en delikat måte. Dropp den røde leppen for en nøytral leppe for en enda mer rolig look.

Jeg utnytter disse juletider til det fulle og makeupen glitrer omkamp med alle de flotte julekulene. For snart, veldig snart venter sol og sommer og da er det bort med glitter og frem med bronzing og highlightere som gir den ultimate beachlooken. Da skal jeg svinse avgårde med sarongen min og en solkysset hud. Bare juks selvfølgelig, for jeg soler aldri fjeset mitt. SPF 50, hatt og briller. Alltid.

Paletten er enchanted secrets fra Linda Hallberg Cosmetics og leppen er Urban Decay Gash lebestift.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply