Everyday

VÅR FØRSTE JUL SOM FAMILIE PÅ TRE

25. December 2017
f4defee6-6c3f-4e68-a420-a89f23720740.jpg

HELT MAGISK

Hvit jul, sprø svor, mandel i grøten (som jeg fikk) og nysgjerrige barnehender. Mer magisk blir det ikke. Store og små koste seg fra morgen til kveld. Deilig julefrokost, tre nøtter til askepott og lek i snøen. Og tror du ikke sjølvaste julenissen tittet innom. Minstemann i huset var ikke det grann skeptisk til nissen, snarere tvert i mot.

Dagen i dag har vært som første juledag skal være. En lat dag med (nok en gang) mye deilig julemat. Triller jeg ikke avgårde til Mexico nå så vet ikke jeg. Apropos Mexico, nå begynner sommerfuglene og reisefeberen så smått og melde seg. Det er faktisk bare ni dager til avreise! Æææ, hjelpes meg!!!(Det gikk opp for meg i skrivende stund) Bare tenk, to måneder i paradis! Fantastisk:) Men først skal vi fortsette å nyte juledagene med oppvartning fra ende til annen sammen med familien hjemme i “soinne”. Mitt hjemsted.

Heng med på Instagram og Snapchat @thereseaanonli for hyppige updates og ikke minst fra familien glum på reisefot når den til kommer.

Nå skal kvelden nytes på sofaen. Ønsker alle mine lesere en aldeles nydelig og fredfull første juledag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply