Everyday

VÅR FØRSTE JUL SOM FAMILIE PÅ TRE

25. December 2017
f4defee6-6c3f-4e68-a420-a89f23720740.jpg

HELT MAGISK

Hvit jul, sprø svor, mandel i grøten (som jeg fikk) og nysgjerrige barnehender. Mer magisk blir det ikke. Store og små koste seg fra morgen til kveld. Deilig julefrokost, tre nøtter til askepott og lek i snøen. Og tror du ikke sjølvaste julenissen tittet innom. Minstemann i huset var ikke det grann skeptisk til nissen, snarere tvert i mot.

Dagen i dag har vært som første juledag skal være. En lat dag med (nok en gang) mye deilig julemat. Triller jeg ikke avgårde til Mexico nå så vet ikke jeg. Apropos Mexico, nå begynner sommerfuglene og reisefeberen så smått og melde seg. Det er faktisk bare ni dager til avreise! Æææ, hjelpes meg!!!(Det gikk opp for meg i skrivende stund) Bare tenk, to måneder i paradis! Fantastisk:) Men først skal vi fortsette å nyte juledagene med oppvartning fra ende til annen sammen med familien hjemme i “soinne”. Mitt hjemsted.

Heng med på Instagram og Snapchat @thereseaanonli for hyppige updates og ikke minst fra familien glum på reisefot når den til kommer.

Nå skal kvelden nytes på sofaen. Ønsker alle mine lesere en aldeles nydelig og fredfull første juledag.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Elisabeth 21. January 2018 at 08:30

  Hei.
  Følger deg her, Snapchat og Instagram.
  Nydelig familie dere er!
  Vi er også to mammaer. Leste at dere ikke hadde bestemt dere for hva dere skal bli kalt ennå.
  Ønsker å komme med et forslag, vi ventet også så vår datter skulle bestemme dette selv. Det ble vanskelig, så vi måtte bestemme oss for to valg. Dette i forhold til barnehage, hvem som henter (barnehagen vil fortelle hvem som kommer), ja mange flere grunner..
  Vi prøvde å lete etter det mest brukte navnet for to damer, så man kan si til barnet sitt, se de er også to mammaer.
  Vi ønsket å bruke mamma og mami. ( Sier Mammi)
  Mammi fordi det sies på engelsk, så filmer, Barne-TV bruker de det navnet.
  Vi ønsker at flere skal bruke mammi, så vi som er to mødre kan få flere med likt navn på mamma Nr 2.

  Ha en flott jobb ferie!
  Beste ønsker!

  • Reply admin 2. March 2018 at 15:18

   Hei hei Elisabeth Så utrolig fin kommentar med gode råd 🙂 akkurat nå sier vi mamma og mamma T til meg. Men har vært inne på mami tanken. Både fint og enkelt. Hmmm. Vi må tenke kjapt om vi skal endre mamma T (litt tungvint å si) ha en herlig dag videre.

   Klem Therese og familien

  Leave a Reply