Beautytips, Makeup

PERFEKT JULESMINKE

24. December 2017
img_8623.jpg

Julaften! Hjelpes mæ, hvor blir tiden av? Jeg fatter det faktisk ikke. 2017 hvor ble du av? Men hei – en ting er iallefall sikkert, 2017 har uten tvil vært mitt beste år så langt. Lille gulljenta vår som kom som en rakett på nyttårsaften 21 minutter før vi gikk inn i det nye året. (Ok 2016 det da;)) Uansett, et år fylt med kjærlighet og glede fra ende til annen.

Men ok, nå sporer jeg av her igjen, og det før jeg har begynt. Makan 😉

Trenger du makeupinspirasjon til å fjonge deg litt ekstra i disse juletider? Jeg gir deg tips til hvordan du oppnår perfekt julesminke, og det på en enkel måte. Den tidløse klassikeren, juleglød og gullnyanser eller smokey eyes. Tre perfekte julelooks som passer til ALT! Om det er skinnbuksa, paljettkjolen eller den lille sorte du skal svinse deg i svansen med. Du kan klikke deg inn på @minmote.no HER for å få se alle sminkelookene å lese mer om smarte tips til flawless makeup.

Nå skal skjorta strykes, kaffen drikkes og etterhvert snurres tre nøtter til askepott på TV-skjermen. Det gledes!

Følg med på snap og Instagram @thereseaanonli for hyppigere updates om sminke og livet. Blant annet fra gårsdagens pepperkakbaking.

God julemorgen til alle der ute. Måtte dagen bli fredfull og fin. ✨

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply