Everyday, Makeup

O JUL MED DIN GLEDE

22. December 2017
img_8758-2.jpg

Inneholder sponsede produkter

Glitter og gilander!

Akkurat nå nytes en kopp kaffe i et nydelig dekorert julehus. Juletreet er tent og levende lys varmer opp stuen i en ellers noe regnfull og grå førjulsmorgen. Fruen og Nelly sover og jeg har

min berømte alenetid som stort sett går med til jobb. Om få strakser skal vi nok en gang på reisefot. Denne ganger på bøljan blå. “Driving home for Christmas”. Sånn er det når man bor utti havgapet.

På onsdag tjuvstartet vi julefeiringen med en slags mini julaften. Det ble konsumert juleribbe, medisterkaker og riskrem til den store gullmedaljen og jeg skulle ønske jeg likte aquavit. Jeg har nemlig hørt at det døyver den stappa og ubehagelige følelsen du får etter at du har dytta i deg aaaltfor mye julemat.

Og dere, sa jeg glitterdilla! Og det i alle former og fasonger. Ønsket meg (og fikk) en glitterkoffert av mine svigerforeldre til jul. Jada, vi leker ikke mini julaften. Og selvfølgelig ble det glittermakeup! På både meg og mitt kjære tantebarn. Makeup twinning, så stas for liten og stor!

Glitter og glød, mitt store oppheng om dagen. Det er så sabla flott og delikat på samme tid. Her har jeg preppet lokket med foundation for å få en jevn fargetone før påføring av Linda Hallberg sin øyenskygge fra Metallic mysteries paletten. Deretter toppet jeg julelooken med gold glitter fra NYX cosmetics. BÆM! SPARKLE UP! ✨

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply