Beautytips, Makeup

OVERVELDET

19. December 2017
img_8675-1.jpg

Inneholder sponsede produkter

… overveldet.

Blank. Tom for ord. Men jeg skal prøve. La meg iallefall begynne med tusen tusen takk! Takk for all positiv tilbakemelding i form av vakre ord, delinger og stemmer. Ja, jeg er overveldet. Og det er ikkeno vissvass av en pålagt takketale som jeg pøser ut fordi jeg føler jeg må. Dette er ord som kommer fra innerst inni hjerterota.

Jeg hadde aldri klart det uten all støtte. Tusen takk for at akkurat du klikker deg inn og liker mine bilder på alle mine sosiale plattformer. Tusen takk for at du heier på meg å lar deg inspirere. Jeg er rørt, varm om hjertet og evig takknemlig.

Det å inspirere har hele tiden vært mitt mål sammen med det å kunne hjelpe og glede andre med små tips og triks. Makeup er for meg en måte å uttrykke meg på. En kunst. En form for avslapning. Glede og terapi.

Mitt viktigste budskap er at med eller uten makeup så er du bra nok som du er. Jeg heier på det unike i alle mennesker og ønsker at hver og en av oss skal tørre å være den vi er.

Men det har ikke vært en dans på roser å komme dit jeg er i dag. Nudler og knekkebrød har tidvis blitt konsumert da pengesekken har vært mager. Men jeg ga aldri opp. Og jeg skal aldri gi opp mine drømmer! De skal visualiseres og dermed realiseres. Og til deg som har hårete mål, go for it! Alt er mulig.

Tidligere denne måneden så var jeg invitert til et event og middag med Urban Decay og gjett om jeg ble i ekstase over alle de glitrende eyelinere som ble med meg hjem. Så i år dere, i år er det ingen grunn til å hvile på laurbæra.

– Og med det skal jeg ta nok et dypdykk i sminkepungen, nå skal det glitres for den store gullmedaljen. Men i mellomtiden kan dere la dere inspirere av denne glitrende og delikat makeuplooken hvor jeg har bruk Urban Decay Heavy Metal glitter eyeliner i fargen Grind både på øyne og lepper. Så sabla lekker!

Lebestiften er fra Gigi Hadid x Maybeline kolleksjonen og heter Erin. Den i kombinasjon med Grind glitter eyeliner blir jo fest!

Heng med meg videre for mange flotte julelooker til inspirasjon. Og følg meg på Instagram og Snapchat for hyppigere updates: thereseaanonli

– ooog helt på tampen. Du kan stemme på meg hver tolvte time i Vixen Influencer Awards helt frem til 15. Januar. Du kan stemme HER.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ann Karin 20. December 2017 at 00:07

    Hei fina
    Kommer ikke inn på linken her jeg, men vet hvordan jeg kan stemme igjennom andre steder Stemmer avgitt i dag også Du e best.

  • Leave a Reply