Beautytips, Everyday, Makeup

TIDENES BESTE NYHET

15. December 2017
0d4aa938-369e-4904-b9b0-5ded47587a14.jpg

Fyyyy FELA!!!!

Men altså! Er det kødd!?!!! Så sitter jeg her da. Godt plantet i sofaen med pledd, Pepsi max og kromkaker. Så tikker det inn en snap fra min gode venninne Synne som har fått med seg noen store nyheter! Jeg er i ekstase og jeg skjelver. Og vet dere hvorfor?? Jo, det er fordi jeg er semifinalist i Vixen Influencer awards 2017 i kategorien årets beauty Influencer. Jeg er overveldet, jeg er målløs, jeg er stolt, jeg er glad, jeg er takknemlig, jeg er skjelven og jeg er HELT I HUNDRE!!!

For ei trønderpie fra havgapet er dette stort! Tenk å være nominert blant fiffen, de creme de la creme. Woooopa, sier jeg bare. Det betyr jo at jeg gjør noe riktig:) Og det varmer mitt hjerte enormt mye. Tusen tusen takk til alle dere som har stemt på meg. Dette er uten tvil årets beste julegave. Jeg er rørt! Sånn til tårer.

Så da spør jeg nok en gang om litt hjelp. Jeg hadde blitt ekstremt hoppende glad om du ville gi meg en stemme eller to, slik at jeg kan nå opp til finalen. Å hællemåne! Jeg tørr nesten ikke tenke tanken. Du kan stemme på meg  HER

Nei dere, hurra hei og hopp! Dette var litt av en pangstart på helgen og juleferien!:)

For å si det sånn, den Pepsi’en ble brått byttet ut med rødvin. Jeg skal feire! Feire at jeg er i semifinalen til Vixen beauty Influencer awards 2017. Fy fela og svarte banana’, dette er crazy RÅTT!!!!

2017 – uten tvil mitt største år både privat og karrieremessig.

PSSSSST: HUSK AT DU KAN STEMME HVER TOLVTE TIME FREM TIL 15 JANUAR 🙏🏼

Kjærlighet fra en rimelig fornøyd og stolt frøken 🙂

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Carmen 16. December 2017 at 15:55

    Selvsagt får jenta fra Trøndelag kysten en stemme. Lykke til!

  • Leave a Reply