Ukategorisert

NEDLESSET PÅ REISEFOT

11. December 2017
7557e9db-fcd7-4cfa-aa0a-753a7d317e94.jpg

Goood mandag:)

Du må tro det er lett å reise alene med en liten spirrevipp. Nok en gang bøyer jeg meg i støvet over alenemødre. Den kaffen jeg lagde meg i dag tidlig, den rakk jeg ikke så mye som å snuse på. Med fire kolli på slep kom jeg og Nelly’sann oss ending til Gardermoen. Vi dundret avgårde i en stappfull taxi. Og jeg skal love deg at jålkaffen, den smakte ekstra godt i dag.

Arbeidsjernet av en samboer kommer til helgen, og jeg skal forøvrig jobbe litt i Trøndelag sjæl. Kjekt å stikke dit å jobbe, hvor man har familie og barnevakt;)

Men det er med litt vemodighet forlater vi Oslo by – som i dag er så pent kledd i hvitt. Vi skal nemlig ikke ses noe særlig før i Mars. Bare en svipptur innom heimen for å bytte kofferter. Eller innmaten i koffertene. Fra vinterklær til sommerklær, nå ser jeg virkelig snurten av Mexico. Tenke seg til. Jeg gleder meg noe helt enormt. Men først, Trøndelag! Det gledes <3

På øya har jeg kledd meg med Linda Hallberg sin nye palett Metallic Mysteries. Og NYX cosmetics sin fantastiske Eric ink liner. Jeg har lagt min elsk på både Linda og hennes makeupprodukter. Makan til kvalitet. Og eyelineren fra NYX er så liten og presis og jobbe med, skikkelig elsk.

Og med det ønsker jeg alle en aldeles nydelig og glødende uke. Den der gløden får jeg virkelig ikke nok av. Tenkte å snurre en liten giveaway, sånn siden det er desember og nissens måned. Så heng med på Instagram og snap: thereseaanonli for da kan du nemlig etterhvert være med i konkurransen om å mitt nøkkelpeodukt til å oppnå en flawless glød, samt noen andre goodies. Det ække feil. Litt treats fortjener man.

Vil du se en nedlesset mamma på reisefot, ja da må du følge meg på snap/ Instagram: @thereseaanonli

Det er der det skjer 😉

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply