Beautytips, Everyday, Makeup

TANNFREMBRUDD = EKSTREMSPORT

7. December 2017
2fce356e-8d4a-4e52-8ea1-8dd6f01eb665.jpg

Inneholder spons

Lite visste jeg at tannfrembrudd skulle vise seg å være ekstremsport for favorittaktiviteten min “søvnen”. Med tenner som spretter ut i en rasende fart må jeg ærlig innrømme at skjønnhetssøvn, vel den lar vente på seg i disse dager. Samboeren mente hun følte seg som en overkjørt elefant i dag tidlig. Jeg må si meg enig. En ekstremt dårlig slipsknute eller en skitten dvask oppvaskklut er beskrivende på hvordan jeg tidvis føler meg. Så nok en gang folkens, ære være makeup! Min lifesaver. Og det ække litt kødd engang. En varm dusj og noen deilige hudpleie og makeupprodukter gjør underverker. Det er noe med den berømte velværefølelsen. Deilige dufter og konsistenser. Undervurdert altå. Brått føler jeg meg aldeles så opplagt. Skulle tro det var noe ekstra i den høyst nødvendige kaffekoppen om morgenen. – Men den gang ei.

Hadde forresten bestemt meg for at jeg skulle legge meg tidlig i dag. Men det er vanvittig hvordan reservetanken vatter opp med energi sånn på tampen av dagen. Når klokka bikker 21.00, ja da er det tid for å være lys våken. Hvilket betyr at jeg mest sannsynlig (nok en gang) ikke finner bingen før nærmere midnatt. Makan.

Men jeg lovet dere makeupinspirasjon i ekte desember spirit. Så her er nok en look. Liker’n?

Her har jeg testet Lancôme Teint Idole Ultra Wear for aller første gang. Og jommen er jeg overbevist. En silkemyk stick som føles vidunderlig på huden. Og hold deg fast. Den dekket flekkene mine på et sveip! Wooopa! Det ække dårlig, ei heller hverdagskost. Ikke alle produkter som dekker mitt verdenskart skal jeg si deg. Jeg har kombinert nummer 01 og 04, nummer 04 som er den mørkeste er lagt på steder som man legger countouring.

På øya har jeg brukt Linda Hallbergs sin nye palette Enchanted secrets. Love it. It sparkles like… WOW!

Nå skal øya hvile litt på skjermen. Håndballjentene er i farta.

Og en ting til, jeg har akkurat fått i hus en hel del lekre klær som skal med til Mexico. Aiaiai. Kommer til å bli tidenes Paradise sesong. Uten tvil:)

Og hei, ikke glem å følg meg på Instagram og Snapchat: @thereseaanonli – mye snacks, makeup, latter og selvfølgelig litt bebis;)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ingunn 8. December 2017 at 07:57

    FØLER med dere for å si det sånn!!! Sienna fikk sin første tann når hun var…wait for it….1 ÅR OG 2 MND Og de plaget henne fra hun var 4 mnd ca. Så tenner som vokser er i mine øyne foten til fanden. Trikset mitt var Dentinox og paracet på det verste. Håper de popper ut i en fei på Nelly Fantastisk sminke forresten!! God klem

  • Leave a Reply